Grekisk bönsallad

Grekisk bönsallad med lax (om man vill) 


Ingredienser (4 portioner)

  • 200 g stora vita bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl färsk basilika
  • 1 gul lök
  • 3 tomater
  • 1 gurka
  • 1 gul paprika
  • 20 svarta oliver
  • 100 g fetaost
  • färsk baldspenat
  • Till servering
  • balsamvinäger
  • olivolja
  • nymald svartpeppar

Tillagning

  1. Skölj bönorna väl i kallt vatten och låt rinna av.
  2. Ansa och skiva löken. Skär tomater, paprika, gurka och fetaost i bitar.
  3. Blanda bönor, lök, tomater, gurka, bladspenat, basilika, paprika och oliver.
  4. Servera med balsamvinäger, olivolja och nymald svartpeppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0